Svensk BBQ!

Igar hade mina vänner en BBQ = grill fest 🙂 Alla möjliga var där! Jag och Natacha och min kompis Marie gick dit för att träffa vår favvo ”Bingo Rimer” som är i L.A och hälsar på. När vi kom dit var hela huset fullt av svenskar! Anine Bing, Steve Angelo och hans tjej Isabelle, Bingo jag och Nata o Marie mfl…

Vi gjorde tackos och drack vin och hade jättemysigt hela kvällen. Där var även en viss kändis som jag har ett förflutet med… men det får ni läsa mer om i VR tidningen 😉 

Här är lite roliga bilder iallafall ifrån kvällen!

XoXo

/Louise.

10 reaktion på “Svensk BBQ!

 1. Älskar din blogg!. den ee riktigt bra!
  O du är såå söt 🙂
  Kan inte du lägga in lite bilder på brody jenner, ni har väll vart tsm ?? 😀
  skulle vara jättekul eftersom jag tycker han e så snyggg!

 2. Hejsan!
  En medd till Bingo Rimer om du kan kontakt honom om det.
  Hoppas verkligen att du har tid för det.

  Jag heter Robin Hänninen och är andraårselev på Viriginskaskolan, i Örebro, Sverige. Jag studerar genom media-programmet och har gjort det i ett och halvt år, jag har lärt mig bland annat olika mediekunskap som till exempel, text, tv, tidningar och internet. Jag är mest intressant att fota, så jag vill praktisera hos Bingo Rimer, Det borde kul att få mera nyttiga kunskaper och det är skönt att komma ut från skolan och testa hur yrkelivet fungerar. Så jag hoppas att jag får äran att överta en plats som praktiant hos Bingo Rimer.
  Ber honom att höra av sig.
  Min e-post : Eob-@hotmail.com

  ps. Bingo Rimer var min idol när jag var ung .ds!

  Med vänliga hälsningar,
  Robin Hänninen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *