Sveriges Bloggmaffia!

Ja vad hände? En lugn middag på ”Sushi ya” Slutade med sake shots och utgång!

Jag och Natacha började kvällen med god middag på sunset plaza, men en sake shot ledde till en andra och tredje, då ägaren slog sig ner med oss och tog över notan! Shotsen kom på rullande band och det dröjde inte länge förrän jag och Nata började sjunga påhittade snusk texter till ”dead and gone” och tvingade med Danijela att gå ut med oss o grabbarna!
Vi stack en Sväng till ”The Standard” och sen blev det mer party och snack och sång hos Natachas grannar! Vi var uppe till 5 på morgonen och fjantade oss haha… Dan därpå var en snarlik mardröm då jag släpade mina tunga fötter till jobbet klockan 9!
Men ibland kan man inte ta allt så seriöst 😉


Ni har väl inte missat Natacha och Dani’s bloggar? Vi har kommit fram till att vi är Sveriges bloggmaffia! haha…
XoXo
/Louise.

En reaktion på “Sveriges Bloggmaffia!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *