Common och Keyshia Cole!

Först vill jag börja med att skriva Tack till alla som skrivit gulliga kommentarer, givetvis kommer jag inte sluta skriva om mina upplevelser i LA och kändisar jag ser/träffar bara för att några avundsjuka Svenskar sitter och klagar! Haha…

Jag tycker bara det är så komiskt att folk orkar lägga ner energi på att skriva elaka kommentarer om saker dom inte har en susning om! Skulle jag berätta ALLT som händer mig och alla jag träffar och känner skulle folk tro jag var mytoman på allvar! (Skratt!)

Det lilla som kommer med i tidningen och bloggen är tyvärr bara en bråkdel utav verkligheten. Det ÄR en bisarr stad att leva i och leva det livet jag gör, det är långt ifrån ”verkligheten” i lilla Sverige det förstår jag. Men detta är MIN verklighet här i ”Lala land” och jag skulle aldrig få för mig att hitta på det jag skriver om.

Ibland har jag bara lust att skriva JA jag har haft ihop det med Brody i flera år och JA jag träffar Wilmer så mycket det går och JA jag hade askul när jag och Cameron Diaz satt och åt flingor med mjölk i studion då Justin spelade in sin platta i rummet brevid! Tänk vad arga alla skulle bli om jag skulle börja varje blogginlägg sådär! haha..  men detaljer behåler jag för migsjälv so EAT IT!

I vilket fall, tillbaka till Common och Keyshia. Jag ser Common på Robortson Blvd var och varannan dag därför han äter ofta lunch på cafeet brevid som heter ”News Room”. Häromdagen gick han över gatan igen och vi smyger alltid ut och kikar efter honom. Oftast kommer han ensam och han har aldrig livvakter som alla andra, jag tycker det e lite coolt att han e så jordnära.

Senare samma dag stod vi och snackade om en snygg bil som parkerade framför butiken och då öppnades dörren och i bilen sitter Keyshia Cole! Hon skulle tydligen shoppa i grannbutiken. min kollega ropade ”snygg bil!” och fick tummen upp!

Nu måste jag springa ner och hämta tvätten den var klar för 10 minuter sen! Vardagssysslor slipper man inte undan, varesig man bor i LA eller i Sverige!

XoXo

/Louise.

20 reaktion på “Common och Keyshia Cole!

 1. Bra och tack 🙂 Du har helt rätt, skit i alla avundsjuka svenskar som inte har nåt bättre för sig, ta det som en komplimang att du har ett riktigtriktigt gott liv 🙂 Kanske kommer och hälsar på dig om 2 veckor i din butik.

 2. This is for all the skeptics, I guess it may be hard for people to believe your life partying with celebrity’s living and working in L.A and B.H it is a pretty crazy life you live. I guess because I’ve seen for myself how you know all these celebs and attend these exclusive party’s I don’t get why people wouldn’t believe you, but I think they should be happy for you specially if they’re sweedish because another thing they don’t know is that you share every experience not because your bragging but because you’ve worked hard to have the life you live, and you are proud. If only you had video for every single event, I mean do they not realize you’re not going to carry a camcorder with you everywhere and even if you could how weird would it be to tape yourself when you’re with wilmer or brody for example. I mean these people are your friends they would think of you as just another fan if you did. I wrote too much. I hope you can delete messages u don’t want .

 3. Nej men jag tycker det är kul att du skriver om vilka du träffar och vad du gör…hallå det är därför man läser en blogg! haha, så de där som skriver jobbiga kommentarer..aa de är väl anvundsjuka eller så. Men men, ha det bra:) åre hälsar;)

 4. Hej.
  Jättekul blogg om ditt liv i LA, verkligen, love it. Synd bara att du kommenterar till de som skrivit dumma kommentarer. Bara ignorera sånt så blir dom ännu argare, nu vet dom att du tagit åt dig. Tll nästa gång, ta inte upp sånt i bloggen, roligare att läsa allt annat du skriver.

 5. avundsjuk och avundsjuk, jag har läst din blogg i några månader och man blir förvirrad, ena sekunden så är du bästis med kändisen och den andra sekunden så låter du som ett 14 årigt fan som säger omg omg omg, du ser dina kändiskompisar som just kändisar, inte som dina kompisar, när du skaffar en kändispojkvän så kallar du honom wilmer valderama och inte älsklingen willie, förstår du vad jag menar? och du rabblar upp namn på kändisar du har träffat en gång och säger att dem är dina kompisar, som sagt man blir förvirrad, är det nära och bra kompisar som du har eller är du bara jäkligt kändis kåt och starstruck?

 6. Hej. Kan inte du skriva ett inlägg om hur det är att bo i LA/USA genfört med Sverige (förutom alla kändisar förstås) ? Hur är killarna där ex. Skulle vara intressant att läsa 🙂 Kram

 7. Synd att du inte undgår den svenska avundsjukan fastän du bor utomlands. Verkligen.
  Fortsätt skriv om alla dina äventyr där borta, de som blir för avundsjuka behöver inte läsa .. men vi andra, vi vill!
  Los Angeles är verkligen fantastiskt .. det är ett äventyr att bara vara där som turist.

  Du är grym 🙂

 8. Hej, har längtat efter en sådan blogg. har sedan tidigare börjat läsa natachas blogg. du har nu fått en stammis som kommer varanan minut kika efter uppdateringar. jusste, fan bry dig itne vad de andra säger. skryt på du*:). jag skulle vilja att du berättar allt, det som mest intresserar mig är din vardag, vilka du träffar med mera, sedan kanske några tips på amerikanska kända bloggar, bloggar kändisar där i såfall vilka ich vilka adresser?
  go girl:)

 9. åååh men det är klart vi vill att du skriver om ditt galna liv i LA och alla kändisar du möter!!! skriv mer om det 🙂 och förresten så ska du veta att brody är nog den snyggaste människan jag någonsin sett haha, lucky you! puss

 10. Jag håller verkligen med att det inte har med avundsjuka att göra utan det är ditt sätt att skriva det på. Jag har bott i NY i 3 år o sett en hel del kändisar så det är inge nytt men du låter inte alls ödmjuk när du skriver. EAT IT. Haha på fullt allvar, du vill ju berätta o det är säkert många som vill höra med det handlar om hur man lägger upp det på. Be more humble. /Andrea

 11. Hej Louise! Kan du inte lägga ut CV:t som du sökte till Kitson med, på bloggen? Det skulle vara superkul och en stor hjälp i utvecklandet av mitt 🙂

 12. du är så grymt cool = ) Fyffens för de som inte unnar dig din framgång. Fortsätt att skriv om kändisarna de är ju as kalas kul ju! Ha de bäst, rock on!

 13. Fast tycker det är jättetrist att du inte vill skriva mer om din vardag i lala-land. Det är ju sådant som är så kul att läsa! Vill veta allt om vilka kändisar du känner och hänger med!

 14. Nej, skit i vad alla tycker – do your own thing!
  Jag tycker det är skitkul att höra om alla kändisar
  och personligen tycker jag att du ska fortsätta!

  Jag vill också bo i USA. Jag är jäkligt trött
  på piss-Sverige just nu 😛

  Keep it up!

 15. Hej. Ja visst är det annorlunda i LA det finns möjligheter där som inte finns här och är man en ambitiös svenska kan man komma långt . Har en kusin som bott i Beverly Hills i nästan 10 år och hon har lyckats väldigt bra på många fronter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *