Hollywood Swinging!

Igår var jag o min kompis Jessica i Hollywood och vi var precis överallt! Haha kunde inte bestämma oss för ett ställe så vi testade allt, men tillslut hamnade vi på ”Delux” Här är lite bilder ifrån kvällen:

Don’t ask… haha..

Kul hade vi iaf. Nu ska jag till Malibu o sola! yay! Sen blir det möte med min manager och efter det kanske en sväng till ”XIV” för Sunday Funday!

XoXo

/Louise.

2 reaktion på “Hollywood Swinging!

  1. Nä, nu måste jag bara fråga.. De här röda glasen som är så speciellt känt för just USA. Var kommer dem ifrån och finns dem att få tag på här i Sverige? Nästan varje gång jag och min kompis ser dem på film eller liknande så säger vi ”ååh där e dem röda glasen!! såna vill jag med ha!” haha. Så vore shysst om du bara kunde skriva en liten kommentar här om det eller kanske under ett inlägg? Tack på förhand Louise 😀

  2. Haha.. Ja dom röda plastmuggarna är med i var o varannan musikvideo och teen movie, dom kan man köpa varsom, 7/11, 99c store, ralphs överallt dom kostar typ ingenting och i usa får man inte dricka alkohol på gatan stranden osv och man måste vara 21 för att dricka och i många fall så är det en indirekt peak att man festar när man ser domhär muggarna dom finns i blått och rött. roligt att du la märke till dom lol. röd mugg = party!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *