Frågestund!!

Nu var det ett tag sen jag hade frågestund och många av er läsare har bett om det så lets do it! Fråga på! 

Massa kramar ifrån L.A!

XoXo

Louise.

51 reaktion på “Frågestund!!

 1. Hej!
  för det fösta vill jag bara säga att jag gärna vill se mer videobloggar:)
  Sen till min fråga, det finns en videoblogg där du visar upp din katt innan du ska till jobbet: Hur har du gjort din sminking där?? och sen hur gör du ditt hår innan en utekväll? t.ex som i den videon innan du ska till playboy festen??
  Riktigt snyggt!

 2. Tänk dig att du vaknar upp och har en riktigt bad day. Håret är smutsigt, du stinker och ingenting i klädväg passar humöret. Vad gör du då? Allt från parfymer, kläder, smink och hår till frukost och inställning! Tack för en superbra blogg! Vet att du jobbar mycket, men jag vill gärna att du uppdaterar oftare! Take care! Xoxo

 3. Hej! Vill du ha barn och i så fall vill du att de ska växa upp där du är nu eller vill du flytta ngn annanstans då?

  Har du tagit del av serien Hollywoodfruar som går på 3:an här hemma? Om du har det, är det ett drömliv för dig?

 4. Jag ska dra till usa och plugga/jobba som au pair nu efter studenten. Men jag kan inte bestämma mig om jag ska till New York eller LA. Har försökt göra en för- och nackdelar lista, men det är svårt när man aldrig har varit där. Tänkte höra med dig vad du tyckte om de båda städerna och vilken stad man får ut mest av under ett år som student/au pair.

 5. Hejsan! Var det lätt att fixa boende i början när du kom til LA för att plugga? Har för mig att jag läst att du gick på SMC, var det fashion merchandising and design som du läste då? och var det bara inriktat på att bli designer eller andra delar inom modeindustrin också ?
  Kramar

 6. – Har du träffat Lauren Conrad någon gång?
  – när senast träffade du Brody?
  – använder du plattång/locktång etc. eller låter du håret bara vara naturligt lockigt?

 7. Är det svårt att få ekonomin att gå ihop? Ifall du endast skulle ha din kitson lön skulle det då vara svårt att få ihop till kläder, hyra, utekvällar etc. utan att byta livsstil? Vad brukaar e utekväll kosta (taxi, drinkar etc.)

  Vilket område bor du i och vilka områden är bra?

  Brukar du träna mycket, isåfall vad?

  Tack för e bra blogg

 8. Hej! Undrar över linjen du gick på santa monica university/college, fashion merchandising eller något sånt. Måste man kunna en massa för att söka, typ sy, göra mönster, etc.? Kunde du en massa om att sy när du sökte? Måste man skicka arbetsprover eller duger betyget? Har också själv gått IB linjen och undrar om de hjälper eller inte?? Tack för svar!

 9. Hej. Jattebra blogg! Alskar hur du sminkar dig nar du ska ut med den svarta ogonskuggan/eyelinern och d roda lappstiftet. Vilka produkter ar det och vart kan man kopa dom? Du gick ju pa SMC, tycker du skolan ar vard pengarna? Ska kanske borja dar till varen.
  Tack och alskar dina videoinlagg, mer av d 😀

 10. Hej!

  Undrar lite över SMC som du gick på…
  1/ Hur många år gick du?
  2/ Vilka klasser gick du?
  3/ Tyckte du klasserna & skolan var bra, är det ngt du skulle rekommendera??
  4/ Vad ligger terminspriserna på & hur lång är en termin där?
  5/ Har läst på amerikanska ambassadens hemsida att man får jobba la´gligt på studetn VISA från 2:a året då man kan söka ett slags tillstånd…första året får man bara jobba på campus tydligen… Undrar hur du klarade ekonomin, hade du sparat ihop innan & tog du även CSN lån?? Jobbade du svart första året?

  Jättebra & rolig blogg! 😀

 11. Hej.

  Det skrivs mkt på perezhilton.com om slagsmålet mellan Brody Jenners flickvän Jayde Nicole och Joe Francis, vad tycker du om det hela? Vad tycker du om BJ’s flickvän?
  Tror du att du någonsin kommer flytta tillbaka till Sverige eller du planerar make och barn i LA?
  Är det svårt att komma in på klubbar i LA? Måste man stå med på någon lista eller klä sig på ett speciellt sätt?
  Hur kommer det sig att du får inbjudningar till fester på Palyboy mansion?

  Kram Madde (lycka till med din musik)

 12. har ngra av dina LA kompisar någon blogg?

  Innan du fick arbetstillstånd och bodde i USA ändå. Hur fick man det att gå ihop ekonomiskt? För då kan man ju inte jobba ihop pengar på samma sätt, måste man ha allting sparar då eller hur ska man gå till väga?

  Kramar

 13. Hejsan Louise!

  Jag undrar vad det är för åldersgräns på de flesta klubbarna där borta i L.A. Är det 21 år överallt eller kan man lätt komma in trots att man kanske är 19-20år? (utan kontakter vill säga)… Kostar det mycket i inträde? 🙂

  Mvh Mariasy.blogg.se

 14. Hej! Jag undrar hur du kände med engelskan när du flyttade dit? Har funderat på att flytta men är rädd för att engelskan kanske skulle göra det svårt.. räcker det liksom med ”gymnasieengelska” för att typ kunna arbeta och ”ta sig fram”? Hur bra var du när du flyttade dit? Hade du någon engelskspråkig förälder?

 15. Hur lång är du och vad väger du?

  Om du inte hade haft bloggen, hade du klarat dig på din lön och kunnat leva på samma sätt då?

  bästa bloggen<33

 16. hej lousie jätte bra blogg först och främst 🙂 tänkte fråga om du läst en associate degree? eller ett helt program? Kommer man långt med en associate degree i usa? och är det svårt att hitta en bra rolig praktik plats inom tex fashion eller business? och har du några tips för att få jobb erbjudande i la eller få stanna kvar efter man läst klart sin utbildning

 17. Måste börja med att säga att jag älskar din blogg! 🙂

  Jag ska till Los angeles i slutet på oktober och kommer vara i Hollywood under halloween och min fråga är vilket är ”the place to be” under den helgen? Och vilken nattklubb är bäst att gå till? Och om det är svårt att komma in om man inte är känd eller rik? 🙂

  Ha det bra! 😀

 18. Jag och några kompisar har tänkt att vi skall åka till USA efter vi tagit studenten, alltså så att vi åker sommaren/hösten -10. Vi vill vara där och känna på hur det är att leva där osv. Men hur går vi till väga med visum etc.? Vi hade velat jobba där och sedan plugga hemma

 19. Hej! (=
  Här är några frågor:
  – När du var klar med SMC började du jobba direkt på Kitson då? Eller åkte du hem i mellan?
  – Och hur länge läste du på SMC, & vad läste du?
  – Åkte du med någon organisation/bolag (eller vad det heter) när du åkte till SMC, eller fixa du allt själv? Om ja, vilka?
  – Dina närmsta vänner du har i LA, träffade du någon av dom under tiden du plugga på SMC, eller efteråt?
  – Kan inte du göra några fler videoinlägg? & kanske visa din lägenhet? Hur du bor & så?
  Okej, det va mina frågor. Tack för en superblogg & ha det bra.
  Kram Alva (=

 20. Okej typ töntig fråga men jag undrar hur stora Jonas Brothers egentligen är i USA och vad du tycker om dom, deras image och deras musik? Du kanske till och med har träffat dom??

 21. Oj har massa frågor, kanske redan folk som frågat dom men ändå.
  Villken linje gick du i gymnasiet?
  Har du jobbat som au pair någon gång?
  hur fick du ditt medborgarskap?
  Jobbar du som något annat än i klädbutiken och på veckorevyn?
  När kom du till usa?
  Köpte du lägenhet eller hus direkt när du kom dit eller bodde du hos kompisar?
  Hur visste du vart du ville åka?
  Hur ofta besöker du sverige?
  Hade du bra betyg i skolan?
  Varför flyttade du till usa?
  har du gått på högskola/universitet? om inte planerar du att gå?
  Hur fick du dina jobb?
  Vad är dina framtidsplaner?
  kramar carro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *