Jordbävning i Chile

Hundratals döda i den hemska jordbävningen i Chile. 8.8 på richterskalan och tsunamivarningar nådde hela vägen till Kaliforniens kust. Slog på TV’n i morse, spanska kanaler sände nonstop coverage medans amerikanska TV som vanligt handlade om kändisar och hetaste modet (SUCK!) men det avbröts emellanåt av en varnings röst som sa att Los Angeles county är i fara och varningar om tsunamis längst med kusten hela vägen mot Santa Monica!

gal.quake1b

gal.quake2b

gal.quake3b

CHILE-QUAKE

gal.quake4b

CHILE-QUAKE

gal.quake7bb

Hawaii förbereder för det värsta. Detta är HEMSKT! Bara en kort tid efter Haitis jordbävning,

gal.quake8

och risken finns att Californien är nästa… lets pray not!…

-My prayers are with Chile-

/Louise.

En reaktion på “Jordbävning i Chile

  1. Reminds me of the northridge earthquake, 1994 here in L.A. I was 9 yrs old and the hall in my house moved side to side. I cant even describe it, it’s a bit terrifying. It was a magnitude of 6.7, but the ground acceleration was one of the highest ever instrumentally recorded in an urban area in North America. Seventy-two deaths were attributed to the earthquake, with over 9,000 injured. In addition, the earthquake caused an estimated $20 billion in damage, making it one of the costliest natural disasters in U.S. history. This one is obviously worse it scares me to think it will happen again, these poor people.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *