Min dag med Natacha

Idag träffade jag upp Natacha och vi gick till Runyon och Hikade i en timme, vi pratar och skrattar typ hela vägen så det är alltid kul att träna med henne!

Efter vart vi vrålhungriga och gick till vårt lilla favvo place ”TOI” på Sunset Blvd och åt en massa gott! Vi beställde Chicken Satay och Pad Kra Pao (eller hur det stavas) med ris. Mums!

Brevid ligger en skjukt flummig liten affär som har en massa japanska leksaker och vintage grejer, vi får alltid för oss att handla det sjukaste sakerna på skoj det kostar typ ingenting men vi har samma dåliga humor och får skratt attacker från dom skummaste sakerna vi kan hitta! Jag köpte tex den här fina ringen till Natacha:

Själv fick jag en nyckelring med en panda som har självlysande ögon och när man trycker på den så gör den värledns läskigaste konstiga ljud ifrån sig och ögonen lyser upp! hahaa scary panda!

Tusen tack Natacha! Verkligen snällt av dig hahaha..

Sen åkte jag förbi en ”Blockbuster” video affär som hade stängnings rea på alla filmer i butiken och jag gick loss!

XoXo

/Louise.

4 reaktion på “Min dag med Natacha

  1. Vi är två tjejer som läser din blogg för att hitta lite tips om LA. Nu är vi faktiskt här I LA, kom I fredags:) och undrar vad man absolut inte får missa? Vart tex finns fleemarket som du nämnde tidigare? / Louise

    • Fleamarket är idag, söndag mellan 10-17.00 på hörnet av Fairfax och Melrose. Annars skrev jag en lista på grejer man inte får missa i mitt inlägg om Svar på frågor, ha det så trevligt! XoXo L

    • Ja du måset ha falskleg isåfall eller känna nån i dörren, dom e stenhårda med det. bäst e ett utlänskt id över 21 för dom amerkianska måste gå igenom en maskin som scannar din ålder. kram L.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *