Be yourself!

Fan vad jag e trött på folk som inte har någon identitet.. ett evigt letande och kopierande… Jag har alltid haft min egen stil, jag följer inte direkt några ”regler” eller ”det som är inne” jag har alltid haft ett öga för fashion och sätter helre trender i förväg. Samma med musik, jag vet vad jag gillar och bra musik e bra musik, infact jobbar jag just nu på en helt Galen image till mitt nya Electro/house band och vi kommer KILL IT! So excited! Imorn e det rehersals och sen ett musikmöte med a record label. Så håll tummarna!

Inte för att jag är modell men man måste ha uppdaterade bilder för att sälja sin image här jämt till alltmöjligt så jag fotade lite nya bilder härom dan med en New York fotograf, dom e inte klara ännu men här är en:

Psssst…. Dont forget to ”like” me on FB

LouLou Malibu

XoXo

/Louise.

2 reaktion på “Be yourself!

  1. Du låter verkligen inte ödmjuk när du skriver detta. Som att du är en trendsättare som folk kopierar för att du har snygg klädstil och bra musik? Allt är en smaksak, jag tycker din blogg är rolig att läsa men inte pga din klädstil eller din musik. Det du tycker är bra kanske inte någon annan tycker är bra och vice versa. Sedan finns det ingen copyright på att inspireras kanske ibland lite och ibland mycket mer kanske köpa exakt samma outfit som nån för att man tycker det är jäkligt snyggt. Tyvärr!

    • Jag ville mest uppmuntra folk att våga vara sigsjälva, att bli inspirerad är självklart men att kopiera personligheter (så vits som det inte är halloween) är trist. jag säger inte att jag har världens bästa stil på nånting men jag vet att det jag gör och bär är JAG och det tar tid att hitta sigsjälv men poängen är att det tar längre tid om man kopierar andra och inte vågar vara sigsjälv. BE YOU! thats all 🙂 xoxox

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *