Välkommen hem till mig :)

Har fått mycke frågor om min lägenhet på sistone så jag tänkte visa er mitt hem- Jag köpte den förra året och håller fortfarande på att inreda mm men så här bor jag iallafall

Home Sweet Home!

Matbord

TV soffan

Mitt Sovrum

Min Studio hörna

Min Grill på Balkongen

Min Pool

Soluppgång

Kvällsutsikt

XoXo

/Louise.

13 reaktion på “Välkommen hem till mig :)

  1. Hej! Undrar vad själva apartmentet heter som du bor i, verkar jättefint och såg en kommentar under att det låg mitt i smeten!

  2. Hej Louise!
    Jag är en tjej på 18 år som är galet sugen på att flytta till L.A! Hur går man till väga? Vet ingenting .. Green card, vad är de? Man måste ju ha visum, hur går de till? Jag kan prata engelska men är inte så bra, hur var det för dig i början? Var de svårt att hänga med? Och hur kommer det sig att du fått sådan kontakt med så många olika kändisar osv .. Kände du någon som bodde i L.A från början? Har sååå mycket frågor, så jag för be om urkäkt! Men är SJUKT tacksam för svar, xoxo / Caroline.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *