Hollywood Spionen!

It’s been fun!

Som ni kanske upptäckt saknas en spalt i nya VR tidningen… Så en annan grej som står högt på julklappslistan är en samling av alla Hollywood Spionens sidor i VR-tidningen! Det skulle vara Så kul att ha! Efter alla dessa år (4+!?) har jag samlat på mig en HEL del nummer som ligger i 100 tals högar hemma hos föräldrarna och i LA, det skulle vara en dröm att få enbart mina sidor i en samlings ”bundle”, eftersom en dag hoppas jag att släppa min egen bok! Då kommer jag behöva se över mina kändis storys och galna upptåg!

Jag är ju trots allt ”grundaren” av den Svenska Hollywood Krönikan i Svenska tidnigar och det är något jag mycke stolt över! : ) Det var faktiskt min vän Bingo Rimer, som efter att ha hälsat på mig i LA, föreslog att jag borde skriva om mitt ”one of a kind” Hollywood-liv och dela med mig av mina galna kändis-möten och glamour till Sverige, så det kan ni tacka honom för! Så blev det!

För mer än 6 år sen började jag skriva för tidningen PAUSE under namnet ”Hollywood insider” och blev senare rekryterad till VR som jag nu skrivit för de senaste 4+ åren, som ”Hollywood Spionen”! Men nu är det dags att dra vidare till ytterligare en NY tidning, och en ny generation ni ska snart få se!!! Tidnigen kommer ut i 6 länder! En helsida, om inte enbart kändismöten, utan denna gången får jag äntligen berätta om hela Hollywood livet – allt från mode till turism, men självklart kommer det klistras in en massa bilder på mig och era favvo kändisar som vanligt som bara Hollywoodspionen kan ; ) Så jag hoppas ni hakar på!

Hollywood Spionen håller jag hårt om hjärtat, afterall that is MY Baby! Så om ni läser detta, Linda, Anastelle mfl…  Att få mina krönikor samlade i ett, skulle vara den bästa julklappen nånsin! shit vad glad jag skulle bli!!! : ) You know where to find me!

Hittade 2 sporadiska klipp på min desktop men Gud vad många storys jag skrivit genom åren, fattar knappt hur jag ens lyckats med allt?! Att träffa alla kändisar i världen o dela med mig bilder till er är helt ofattbart när man blickar tillbaka! Wow.. och nu är det dags för nya och större utmaningar ! : ) Det är verkligen jättekul att man lyckats skapa en Hollywood Krönika/profil som blivit en ”grej”! Verkar som jag borde patenterat den!?! Hoppas att standarden på min gamla spalt i VR håller måttet.. Eller vad säger ni?

Hursom gäller det verkligen att ladda batterierna över julen!  2012 kommer bli helt fantastiskt!!! Har sjukt mycket planer och en massa nya projekt på gång! I can’t wait!!! Ni kommer inte att bli besvikna det kan jag LOVA, så häng på!

MIN NYA BLOGGSIDA hittar ni HÄR www.HollywoodSpionen.com !!!

LOVE LIFE, KEEP MOVING FORWARD and remember, you only got one, so take good care of it and the people in it!

~God Jul & Gott Nytt!~

 

XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXO

-HOLLYWOOD SPIONEN-

Av: Louise Ohlsson.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *