Hollywood, how I missed you!

Nu är jag tillbaka i LA, Gud vad härligt med sol och en varm telefon som ringer i ett!

Igår träffade jag först Natacha (som jag saknat sönder!) vi stack till vår lilla gömma TOI på Sunset och käkade thai mat och catch up om allt som hänt sen vi sågs sist vilket varit evigheter eftersom vi åkte om varan hem o till Svealand! Här öppnar jag en mycket trevlig fortune cookie..

Sen drog jag och Mimi till The Valley och grattade min Dj, Lior (aka Malio) som fyllde år! Grillade, spelade musik och dansade hemma hos vår vän Itai. Jättetrevligt!

Efter det var det dags att träffa Jenny ”Velvet” eftersom det var hennes sista kväll i LA! Vi drog till en bar som heter Hudson och sen stack vi o hälsade på min killkompis som Dj’ade på en pub i Hollywood och dansade resten av natten! Ingen vila ingen ro – just the way I like it!!!

Imorn drar jag till Vegas för att fira Nyår!!! Wiiiii! Jag, Natacha o hennes vän Luba ska dit med typ halva LA.. Nata gjorde en sjukt rolig bild på oss som bara hon kan haha…

Vad ska ni hitta på???

XoXo

/Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *