trägen vinner.

Ingen har någonsin påstått att livet i LA är enkelt, och musikbranchen är definitivt en laborynt som aldrig tar slut… Jag vet att jag har vad som krävs, men det tillkommer så bisarrt mycke till som ska ”klaffa”.. och ingen kan säga till dig vad som är rätt eller fel. Det kan bli ensamt ibland. Ena dagen är du på topp och dansar åt ny musik och andra sekunden deppig över att det är som klockorna stannat. Men jag har bestämt mig för vad jag vill ha och tar ödet som det kommer! Folk brukar säga att det tar 10 år innan du ser ljuset av musik tunneln.. och inom den tiden är det många som hoppar av och inte pallar trycket. Jag förstår dom. Men jag har gett mig F på att jag ska nå ända fram, hur, det vet ingen. Men efter mycke research och träning, rätt folk vänner och kontakter så börjar jag se igenom murarna som täcker musik fortet på andra sidan.. 😉 Ja det kanske låter intensivt och det är bara förnamnet.. Men den dagen jag lyckas är sagan total!

Anyway.. på tal om något helt annat blev jag glatt överraskad igår! härom dagen flög mina solglasögon över balkongen då min kompis kramade mig (hade dom i håret) Jaha tänkte jag där trillade mina Maqueenbrillor till intet.. men av nån anledning så kom jag på att dom eventuellt blåst in i nåns balkong under mig… så jag sa till alla att kolla efter.. 2 dar senare, idag ligger mina brillor i postfacket!!! Jag blev superglad! en chans på millionen – But sometimes it happens 😉

XoXo

-Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *