SE MIG UPPTRÄDA – LIVE!

Hej allihopa!

Jag kommer öppna för mina kompisars band ”Layla Lane” imorgon Onsdag den 14de kl 20:00 i LA – det innebär dock att det sänds live online 5:00 på Svensk tidig Torsdag morgon… men jag tänkte säga det fall i fall någon är vaken och vill se mig uppträda 🙂

Jag kommer köra ett acoustic set med ett par låtar för att öppna kvällen. Det är ett event vi gör för VH1 Save the music! 

Om ni befinner er i LA så är ni varmt välkomna till ”The Joint” kl 19:30 imorn. 10 inträde och live music all night long! om inte,

här är länken:

http://www.ustream.tv/channel/studio-city-sound-live

Detta är helt nytt för mig och super spännande! kommer göra 2 låtar ni aldrig hört mig sjunga live förut! Jag har bara ett genrep med ett nytt helt främmande band jag får ”låna” (hoppas dom hinner lära sig till imorn!) men det ska väl gå bra ändå.. aaaahhh!

Wish Me Luck!

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *