Happy Thanksgiving!

Idag är det Thanksgiving här i USA, en utav de största holidays här, nästan större än jul! Alla samlas med sin familj och vänner och give thanks to ppl they love and care for and for life. Det är en trevlig tradition med en massa mat och kalkonen står högst på listan, ungefär som vår julskinka.

Var tacksam för det du har i livet och ta en minut att tänka efter hur bra du har det! Man ska inte ta något för givet och livet kan vända på en sekund.

”I am thankful for my family and my good friends and my not so good friends 🙂 I love you all and I am thankful for all the opportunities, memories and amazing things life has brought me this year and I hope everyone will have a happy holiday and be around those you love and who loves you back. I am so happy to be in LA – thank you!”

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *