Grammy Time!!!

 

Igår var det Grammy awards här i Hollywood, Hollywoods hottest Music event och jag blev bjuden på Justin Timberlakes after grammy show på Palladium i Hollywood. Det var hans första ”come back” show på 4 (?) år! Wow!!! Hottest party in town 🙂 Han körde alla sina klassiker och bjöd även på smakprov av nya plattan, ”throw back” feeling med live band och showmanship. JC och Timbaland uppträdde med J.T som surprise guests och alla var på plats, publiken var fylld av glammiga grammis nominerade och musikfolk! YES!!

IMG_5575

 

Tyvärr har jag inte nån bild på migsjälv jag var så inne i showen och upptagen att jag glömde ta bild på min fina klänning! oh well.. next time, bilder från showen har jag dock och en video att bjuda på 🙂 enjoy!

Screen Shot 2013-02-11 at 11.24.45 PM IMG_5550 IMG_5560  Screen Shot 2013-02-11 at 11.25.17 PM

Ska även till läggas my favorit Red Crapet Divas!grammy-fashion-trends-615x400

Härlig kväll! Vem tyckte ni va finast??

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *