Mimi’s Big 3 OH!

Idag fyller min BFF Mimi 30! Galet.. Igår var vi ute och firade henne, vi åt middag på ”Delphines” sen åkte vi till klubben ”AV” där bla Dj Chukie spelade.

21770_137256303107892_783606095_n

Väl inne var det såååå mycket folk och vi hade jätte trevligt ett tag!IMG_6901IMG_0349Men av någon anledning var folk inte särskilt trevliga mot slutet av kvällen, och jag som nyligen kommit från Sverige fick mig en rejäl återställare… Som tur var så träffade jag min vän JJ och Will.i.am som snackade med mig and they made me laugh när Will frågade -Men hur e det *Barbarella* ?? (hans smeknamn på mig LOL!)barbarella-poster

Jag svarade att alla va bara  himla ”Hollywood” ikväll! Will’s kommentar- But Eehhmm..you ARE in Hollywood!!! Haha… Mmm.. I sure am!..

Men vi hade kul overall och Mimi var glad, that was the point! 🙂

IMG_1267

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *