Paris Hilton…

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta – SKÄMTAR DOM ??? Denna texten och hela grejen med att Paris ”Sjunger” är bara så skrämmande! Det känns som en diss mot hela musik industrin. Typ en ”Miley Cyrus” PR grej.. ? Det finns inte en chans dom e seriösa med denna skit texten o fattiga ”sjungande” och ett beat som kanske vatt hett 2 år sen? ”I don’t know what’s what” is RIGHT! WTF!

Tur att hon e snygg i videon iaf, och det e väl det som var poängen med det hela.. videon e ok I guess, men My God..

Missförstå mig inte, jag personligen gillar partypinglan Paris och har massa roliga minnen med henne, hon e en skön tjej, men alvarligt ”All she know’s is suckfu*ck” skojjar wayne? Pratar han om henne? hahaha på riktigt det sämsta jag nånsin hört! Jag fixade biljetter åt mina vänner till hennes release fest på ”Create” härom kvällen men gick inte själv, var fast i studion. Nån måste ju ändra på detta.. LOL!

LouLou-Malibu-Paris-Hilton

Vad tycker ni? Are YOU having a good time?

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *