Iphone 5s

Såhär går det när man tappar sin mobil från 9de våningen…. formligen böjd men över förväntningarna ändå måste jag säga.. shit vad trist d är när mobilen sabbas.. man e helt handikappad tyvärr.. men rätt skönt ändå att slippa allt en dag… 20131017-115226.jpg

Som tur var visste jag jag hade en uppgradering väntandes – så jag fick en ny, en 5s – inte så stor skillnad men den har tumavtryck lås på knappen! Lite coolt, lite skrämmande vet inte hur jag känner om det..? Vad tycker ni? Aja, glad jag har en mobil iaf.

PS: såg precis Kris Jenner och Khloe Kardashian traska in på ”The Ivy” på frukust. Satt på Starbucks o skrev i all ro då papparazzina rusade förbi mig,  hack i häl, men dom va ovanligt lugna, bara 3 st? Dom brukar vara 25!

Xo

Louise.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *