Millionaire Matchmaker

Vet inte om ni hört talas om Tv programmet ”Millionaire matchmaker” men det är en show där milijonärere o kändisar via hjälp av proffs matchmakern ”Patti” får hjälp att hitta en bra tjej åt dom (trots detta låter något motsägelsefullt..) let me explain, männen anlitar Patti att sortera ut ett gäng tjejer dom hand väljer med omsorg för att passa mannens personlighet, hobbys och utseende mm. Tjejerna i sin tur måste gå på ingående intervjuer och kan ofta bli sågade om dom inte håller måttet eller blir tagna på alvar av den stenhårda Patti som ibland kan be tjejerna byta om eller klippa håret eller driva med dom som e mindre begåvade.. tills dom blir nekade eller godtagna för en chans med en date med en av männen.

patti-stanger-millionaire-matchmaker-talks-plastic-surgery

Jag fick ett meddelande på Facebook häromdagen, där jag av en gullig tjej blev tillfrågad om jag ville deltaga? Hon tyckte jag såg söt o trevlig ut och letade efter en ”utbildad snygg tjej åt ett hockey proffs” som dom ville jag skulle träffa! Ahhh! Jag har aldrig gjort något sånt förut och skulle absolut inte vilja va med i showen, men Patti har en 99% success rate att para ihop folk… så, nyfiken som jag är, tänkte jag, why not! Jag va där igår på intervju och dom frågade direkt om utbildning och hobbys och vad jag söker i en man? Det gick bra, men hon var nog inte berädd på mina svar 😉 Dom tjatade om att jag skulle va med i showen men jag vill inte det.

Hon insåg ganska snabbt att en avdankad idrottsman kanske inte var den rätta för en ambitiös kreativ tjej med tusen järn i elden, men ville hemskt gärna att jag var med i deras ”register” i framtiden.

I don’t know… Jag tror den gamla hederliga vägen vinner i längden… Men visst tiderna ändras och folk dejtar över nätet etc, sure, men nja… tveksam… kul att dom antog mig i alla fall, men jag vill inte va med på Tv. Avvaktar tills vidare… 😉

Men kul grej!

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *