iPad air på önskelistan…

Jag har ännu inte ägt en iPad i mitt liv, men nu vill jag verkligen ha en, frågan är vilken som är bäst? ”Vanliga” , ”mini” eller den nya ”air”???

ipad-air-660x470

Har ni en? vilken tycker ni är bäst? Jag behöver mycke minne för musik, apps och bilder, och jag har hört att man nu kan styra Logic X musik program (som jag har) via sin iPad så man slipper gå fram o tillbaka till datorn och trycka record o stop etc, man kan göra det via sin iPad som ”remote controll” coolt! Plus att sen jag blivit Faster hade det underlättat att kunna ”Skypa” med familjen via en ipad och när man reser är det rätt nice att slippa konka med en hel dator.

Jag tror jag skulle vilja ha denna iPad Air 64Gb (via det amerikanska mobilnätet At&t , ifall du läser detta pappa!) Dom är billigare i USA vilket gör det complicerat/onödigt att ”önska” av min familj i Sverige.. men…

Anyways, om ni har en iPad eller iPhone kan jag tipsa om att appen ”Lep’s world” är kul för er som gillade Super Mario på Nintendo och en sjukt cool app som heter ”Cam find” den hittar saker du tar bild på och säger vad det är och vart du kan köpa det! För er som använder instagram är ”picplaypost” kul 🙂 video och bilder i samma collage!

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *