Ready set go!

Igår fick jag ett iPad skal jag beställt till min fina iPad, bling bling 🙂 Det är sååå fint LOVE! Swarovski kristaller och vitt läder. whoohooo!

photo

Och nu kommer nästa önskemål.. Eftersom Cdj’s kostar hur mycke som helst har jag tänkt köpa en billigare variant som är kontrollerad via iPad! Men jag hade inte nån iPad innan och det var för dyrt med båda, men det börjar brinna i knutarna hehe.. Vad tror ni om att investera i en dj controller från Pioneer? Jag älskar musik och det lär inte ta mig så lång tid att lära mig Dj’a på riktigt så why not! Så kul! Så nu tänker jag spara till denhär !

Pioneer-XDJ-R1-All-In-One-SystemDJC_SC3_XDJ-R1_BACKPACKScreen-Shot-2013-05-29-at-May-29.59.12-PM

Någon som sett / har en ? Är den bra? Vad tycker ni!

XoXo

Louise.

En reaktion på “Ready set go!

  1. Well I was just asking around the other day where I could buy a turntable for a box of old vinyl records I found, so I’m prob not the best person to ask about this, haha
    Looks like a cool gadget anyway!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *