Chillin’ Cali mode

Hej Hej Hallå!

har varit en lugn vecka, va och kollade när min tjejkompis uppträdde på ”Don’t tell Mama” härom kvällen, Beldina – Svensk tjej jätteduktig så det var trevligt 🙂

photo-2

Mysigt ställe på Santa Monica Blvd.

Annars har det varit en lugn vecka/helg, går till kiropraktikern 2 dar i veckan o skriver o vilar kroppen.. Även om det inte är sommarvärme än så ska man inte klaga över de ynka 20+ vi har här i Cali året om..

photo

Ganska skönt att ta det lugnt o hålla sig borta från ”Hollywood” ett litet tag, även om jag börjar klättra lite på väggarna här hemma… Igår försökte jag göra lite gym övningar – det är jobbigt att bara vara still! Ahhhh! Men det gick ok 🙂 Så jag är på bättrings väg, nån månad till sen lär jag vara ute o springa igen med mer roliga äventyr! Käkade middag med min vän Fernando i veckan också som gav mig lite bra tips inom branschen och alltid stöttar mig – det är viktigt att hålla huvudet på axlarna och lyssna på dom som vet ibland. Motgångar får mig att kämpa hårdare och trägen vinner! Med det sagt hoppas jag ni får en underbar Söndag!

XoXo

Louise.

En reaktion på “Chillin’ Cali mode

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *