Blogg bok?

Hejjj svejs i lingon skogen!

Är det någon som vet en bra hemsida att göra en snygg ”Blogg Bok” ??? Jag har gjort en med blog2print den blev rätt cool men det går bara med vissa blog domäner… Tänkte någon av er har koll på nån bra?

books

För övrigt är jag så taggad på att skriva en bok om min väg från Hörby till Hollywood! Så om någon vet ett schysst bokförlag som kanske skulle passa så kom gärna med idéer – hade ni tyckt det vara kul att läsa en bok om ”bakom kulisserna” av Hollywoodspionen? Lite som en LA version av ”Sex and the City” fast med hundra kändisbilder och roliga once in a lifetime storys!!! Haha.. Vågar man? I could for sure… men vi får la se 🙂

Nu ska jag sova och försöka ha en grymt produktiv dag imorn!

XoXo

Louise.

En reaktion på “Blogg bok?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *