Blandad kompott på Sunset Blvd!

Hello 🙂

Igår träffade jag upp ett gäng på Sunset Blvd för att ”fira” Memorial day weekend’s start! Vi hamnade randomly place till place,  ”The Den” (en mysig uteservering/bar), ”Pink Taco” (schystaste tackos i stan o soft bar) o avslutningsvis hamnade vi på ”Saddle Ranch”… (Ganska otippat… La’s ”rodeo” bar / äkta Amerikansk grill med kareoke o motoriserad tjur, ja ni hajar..!) Där har dom för övrigt den bästa Nacho tallriken du kan tänka!

Som TUR var gick vi inte till Hotel Mondrian som tänkt (ligger bredvid HOB) det var tydligen en skottlossning på parkeringen utanför HOB (House of Blues) efter en rap concert igårkväll! Ush!!! Och på tal om det, den hemska skjutningen i Santa Barbara! Dubbel ush!!! Tragiskt.

Men i vilket fall.. vi hade trevligt på stan, Sharare, som bodde i LA för några år sen, är här på besök från Sthlm så det var kul att se henne! grabbarna grus va på bra humör (fotograferna lol) och vi sprang på ytterligare några Svenska girls under kvällens gång.

photo 2

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *