Sunday Funday

Idag har jag ÄNTLIGEN gett mig ut på banan igen! Första Tennis Söndagen på över 3 månader (PGA min olycka 🙁 ) Men idag tog jag chansen och det gick faktiskt helt ok! Visst, jag är lite rädd att slå för hårt och måste ta det lugnt med axeln men jag tror att det gick, vi lär ju se i dagarna om jag får mer ont… nacken är sådär lixom men ben, arm o axel betydligt bättre! wiii! Så kul att spela igen! Vi har alltid så kul på banan och idag tog min kompis med sin söta hund som nästan lärt sig agera ”boll Kalle” haha..

photo 1

Som belöning så njöt jag av en härlig liten ostbricka till kvälls fika och sjöng in en demo som jag o Chase jobbar på, så ja en ganska lyckad Söndag, vad bättre än Tennis, Musik & Ostbricka ?!

photo 2

 

Hoppas ni får en härlig vecka !!!

XoXo

Louise.

En reaktion på “Sunday Funday

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *