My 4th of July – in MALIBU

Igår var det ”4th of July” USA’s independence day, vi åkte ett gäng Svenska tjejer till Malibu2 olika event, ett som Bootsy Bellows anordnat med restaurangen Maestros och senare till underbara Nobu, som slagit sig samman med 1Oak. Vi hade jättetrevligt! Jag, Nathalie, Natacha och Desire mf.l. Det var öppen bar, det bjöds på mat och fyrverkerier!

IMG_0346photo 2

MALIBU LOVE

photo 3IMG_0377

Jag sprang på kändisen Russel Simmons från Run DMC en mogul inom musik/entreprenör, Vi såg även en rad andra kändisar och hetingar som Brody Jenner, Rob Pattinson mf.l. Jag skulle vilja säga att hela stans ”grädda” var på denna festen!

photo 5

IMG_0545

Det ända som var trist är att jag lyckades tappa bort mina Marc Jacobs solglasögon, jag hade ett par extra men dom gav jag till min mamma när hon var här.. så nu får jag köpa ett par till, om det går att hitta… typiskt! Aja.. smällar man får ta!

Trevligt hade vi iallafall och det är så vackert i Malibu – min dröm är att skaffa ett sommarhus på stranden där, en vacker dag..!

photo 4

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *