Just a normal day in LA

Tänkte bjuda er på en vanlig vardag med Louise för engångskull..

Så idag när jag var ute o traskade på stan och skulle köpa en caffe på Starbucks kom ett gäng med filmkameror fram o frågade om dom fick intervjua mig? Sure… why not?

photo 4

Inga konstigheter…

Sen ikväll efter en lång dag har jag filat lite med en låt, snackat med grymma managers och Dj’s via alla medel möjliga, sen tog jag en timmes break o gick ner till mitt gym, (duktigt va?) Svettigt värre.. LOL WTF? (det blev en hiss selfie av mitt svettiga linne för jag har börjat störa mig på allas ”sexiga” gym selfies, jag va där för att träna (Shocker!) inte för att plåta mig själv hundra ggr! lol)

photo 4

Kände att jag behövde det!! Så skönt! Trots att jag fortfarande har ont efter min olycka… Jag var dessutom på deep tissue massage igårkväll i 90 minuter aj aj aj.. vad ont det gjorde ugh! men idag känns det O.K-

Sen var jag tillbaka hemma och chillade en minut med lite käk på balkongen och njöt av den underbara fullmånen ikväll, (sorry för iphone kvaliteten) men kameran var på laddning.

photo 1

Kollade lite snabbt på den nya Svensk/Amerikanska serien ”Welcome To Sweden” haha! Hoppas den håller, det är ganska kul med kontrasterna! Har ni sett den där hemma? Den började precis sändas i LA! GO SWEDEN!! Love it.

Med det fick mig att längta hem ännu mer! Ohhh vad jag önskar jag var hemma! Vi får se om det blir av… jag fick ett Skype samtal av min käre bror och brorson dock och min lilla favorit kille har fattat grejen! Yatzy gick loss i farfars barskåp (hahaha) i sommarstugan i Båstad som JAG ÄLSKAR! Hallååååå!!! Kan någon flyga hem mig eller?!

photo 5

Men efter allt springande o längtande, var jag tillbaka vid skrivbordet i mitt 100graders rum..  Insåg efter ex antal timmars försök o fixande, att jag även är i nöd av en ny dator då min hänger sig varannan sekund! Omöjligt att få nått gjort när varje musklick tar ca 20sek ! Regnbågshjulet är min nya stalker.. Det finns inget att göra, den behöver större RAM minne (så är det, när man tar en miljon bilder o bloggar o skriver tidningar och har tusentals musikfiler…) denna modellen (sen 07, OMG!) är tyvärr redan maxad, trots att jag bytt hårddisk och har 3 externa hårddiskar! ;( AHHH! HJÄLP! Money money money.. must be funny…

 photo 3

Så, nu får jag lägga ner projektet och försöka hitta ett träd med pengar någonstans…

XoXo

Louise.

 

5 reaktion på “Just a normal day in LA

  1. Så roligt att läsa din blogg, älskar och saknar L.A! Vill dit fler ggr! Welcome to sweden sändes här tidigare i år, rolig serie 😀 Kul att den sänds där i USA också!

  2. Enligt min man och hans vänner som är hitflyttade ( svenska fruar) till Sverige från olika länder, flera bl a från USA, tyckte att det var precis som i welcome to Sweden när de flyttade hit. Min man klarade inte av att se hela serien för han tyckte att det påminde för mycket om hur jobbigt det var att flytta hit.

    • Haha!ar det sant! Men det stammer ju ganska bra jag tycker det ar kul att kolla pa serien men man blir klart skraj om d skulle bli sa! Ahh!

    • Jag döpte honom till det innan han var född för vi visste inte om det skulle bli en flicka eller pojke och dom hade inga namn. Yatzy är favoritspelet i vår familj och Yatzy är det bästa man kan få! Så jag har kallat honom Yatzy sen innan han var född! tyvärr blev det inte hans riktiga namn, han heter Allan men jag föredrar Yatzy!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *