Svensk Pizza i LA!

Äntligen! OK Cutter’s har varit här ett halvår nu (i the Valley) men igår blev det äntligen av! Marie, en gammal vän till mig, har tjatat så om att åka dit och igår gjorde vi slag i saken! photo 2photo 3

Jag han bara innanför dörren när en av ägarna, som pratar Svenska säger, hej! Dig känner jag igen! Hummm… vi tänkte länge men kunde inte komma på var vi sets, var det i Malmö?.. kanske.. han sa en rad med namn och frågade om jag kände den ena med den andra, men nej…  vet vi har träffats förr men VAR! … Aja, sa jag, det kommer la fram.. Undertiden beställde jag en Kebab pizza special och Marie en med räkor o skinka. SÅ GOTT! Mums! Dom hade tom pizza sallad! HEAVEN!

photo 4

Och dom hade tom lösgodis ! My god.. vi la väl på oss ett par kg igår haha.. Tillslut kom Alec (som ägaren heter) fram o snackade igen och efter ett antal namn gissande sa jag, känner du Jocke? JA! och du är vän med Jenny ”Velvet” ?? OMG THATS IT! haha.. Det visade sig att vi spelat in Jennys video ihop för ett antal år sedan! Alec filmade och jag var med i bakgrunden åt original videon ”Fix me” !  LITEN VÄRLD!photo 5

Det var BRUTALT gott iallafall!! Ahhh!! Nu önskar jag bara att dom öppnar en i WestHollywood! Men det kommer det lovade dom!

XoXo

Louise.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *