To NYC fashion week or not?…

mbfw_logo

Ohhh Fashionweek i New York är i full fart och min vän Mimi som jobbar som inköpare på en utav LAs trendigaste butiker frågade om jag ville följa med henne nästa vecka i ett par dagar! Får fritt hotell o så med henne, men jag måste skaffa egen flygbiljett.. AHHH!!! What to do? Jag hade tyckt det var så kul! Jag har varit i NYC med min familj för flera flera år sedan men det hade varit så kul att få lite inblick i hur det är på östkusten tillsammans med min bff! Jag kanske hade stormtirvits där! Vem vet? Nåja.. vad är väl en bal på slottet..

12189-ambiance-en-pleine-fashion-week-1000x0-3
new-york-fashion-week-is-about-to-get-way-more-exclusive

Vi får la se om jag mirakulöst hittar en slant (yea right..)

XoXo
Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *