Familj besök!!!

Sorry jag varit MIA !!! Men har varit så upptagen med min härliga familj som överraskade mig med en kort visit i LA!!! Såååå crazy! Min storebror o hans flickvän och min älskade lilla brorson ”Yatzy” dök upp utanför dörren i onsdags kväll utan att ha avslöjat något för mig o jag formligen skakade av lycka! Nu har vi hunnit med en massa äventyr och jag ska berätta mer så fort jag hinner, men så länge bjuder vi på en härlig bild av min söta brorson på Hollywood äventyr!

IMG_3236.JPG
Det är sååå underbart att ha dom här och jag önskar att dom kunde stannat längre men njuter av de få dagarna så gott vi kan och jag älskar min lilla sötnos över allt annat på jorden – Har tagit en massa härliga bilder och fler inlägg kommer snart, I promise!!!
Nu ska jag sova med min lilla Yatzy och han har redan gosat in sig med sina små tår på fasters ben o dom små fingrarna trevar efter ett gosdjur brevid – Kan knappt förstå det!!! Family is everything.

LOVE
Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *