Must see Monday is back!

Sooo excited! ikväll har mina 2 favorit TV shows säsongstart på NBC! ”The Voice”, som dragit om både idol och Xfactor som USAs största singing competition och direkt efter, den omtalade drama serien The Blacklist!

thevoice7_1411395297148_8300944_ver1.0_640_480

Denna säsongen är Pharell Williams och Gwen Stefani med i juryn på The Voice, sick! Dom joinar Adam och Blake i panelen o tar över Shakira och Ushers stolar. Visste ni att Adam Levine och Gwen båda är LA natives, födda o uppväxta i stan?  Pharell är ett musikgeni och om ni inte visste vem han var sen innan så lär ni inte missat hans låt ”Happy” som spelades jorden runt hela sommaren!

 

Up next: The Blacklist! James Spader (som spelar huvudrollen Reddington aka ”RED”) är sjukt bra! jag älskar deckare och mysterier, Reddington är en kriminell jätte som gjort en deal att samarbeta med FBI då han självmant (av någon anledning..) uppgav sig. Han sitter nämligen på alla maffia namn och har en ”lista” över de största kriminella i världen, som one by one betas av medans han själv aldrig har rent mjöl i påsen…lol. här kan ni se trailern för säsong 2, (missade ni första säsongen kan ni kolla på Netflix):

Ahhh ikväll kommer jag bänka mig framför TVn o käka lite Svenskt lösgodis min kära bror och flickvän tog med sig till mig när dom var här, mums!

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *