Invasion of privacy !

Ok, detta är fan inte ok! Häromkvällen sitter jag o kollar på film, det är inget ovanligt att det kommer flygplan eller helikoptrar flygandes, ibland med starka lampor in i min lägenhet, men denna gången var det något helt annat. Först blev jag skiträdd, trodde det var ett UFO eller något! Jag gick sakta fram mot min balkong och utanför surrar en mini helikopter fram och tillbaka och typ ”stirrar” på mig! WTF?!

000_2_jpg_222x120_crop_upscale_q85

Sen flög den upp snabbare än blixten o försvann! Jag hann inte ta fram mobilen för att filma men stängde snabbt mina balkongdörrar, den kunde typ flugit in i min lägenhet! Så läskigt!!! Förmodligen var det en ”Drone” leksak.. någon av mina grannar kanske köpt en, men man skulle kanske tycka att på 9de våningen kan man ha lite privacy eller? Jag kollade upp detta och GREAT… dom har kameror! WHAT! Så någon kan ha flugit runt och filmat mig i mitt hem utanför fönstret! Det där borde vara olagligt! Sjukt obehagligt! Jag menar vad hade ni gjort om ni sett detta utanför ert fönster, en sen kväll, ensam hemma??!

US Navy X-47B Drone Night Flight

Jag tycker det är invasion på hög nivå!

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *