Ke$ha stämmer mega producenten Dr. Luke!

kesha-billboard-2014-austin-hargrave-650x430

WOW säger jag bara… ingenting är enligt media bekräftat, men vilken soppa! Dr. Luke aka Lucaz Gottwald är en utav de 5 största producenterna i världen och Kesha blev en världsartist under hans vägledning…  Nu stämmer Kesha Dr. Luke för sex, droger och emotionellt utnyttjande. Luke svarade med att stämma henne tillbaka och säga anklagelserna är fabricerade och att hon och hennes mamma försöker köra blackmail att komma ur sitt skivkontrakt. Vem vet om dessa grova anklagelser är sanna, men jag som själv är låtskrivare o artist har sett min skära del av industrin och tråkigt nog är det en mansdominerad värld och många försöker utnyttja sin maktposition. Många unga aspirerande artister faller offer under ”the dream makers” händer. Så om du inte har huvudet på skaft och tror på dig själv, ser dom dig som ett lätt offer, tyvärr. Vare sig Kesha talar sanning eller ej, så vill jag uppmana alla unga tjejer o killar som försöker slå igenom att inte vara så naiiva. Personligen tor jag att hårt arbete, vilja och talang, timing, ärliga kontakter, trogna följare, en grym låt och lite tur är det som krävs, det kan ta tid och antingen häder det eller ej. Jag tor inte på genvägar. Jag kämpar hellre lite extra än att bli utnyttjad och manipulerad av makt. ush! Jag tycker det är vidrigt att läsa om sånthär, tragiskt! Som sagt, nu vet vi inte vad som är sant och det kommer bli svårt att bevisa från bådas sida. men jag känner folk som jobbar med båda sidor och kan bara säga att vissa saker vill man inte ens veta.

Två extremt stora talanger som skrivit fler hits än du kan räkna på dina händer!

kesha-dr-luke-lawsuit

Ni kan läsa mer om det HÄR och HÄR

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *