What a week!

Förra helgen var svår toppad och denna veckan har bara flugit förbi! Mycket att göra just nu jag ska till NYC i 10 dar och nu har vi bokat min resa hem till jul och jag är sååå excited! I kväll tog jag ett härligt kvällsdopp i min pool simmade en 40 min sen chilla jag i jacuzzin med lite sköna låtar o avslutningsvis bastu, jag utnyttjar så sällan att jag har faktiskt har tillgång till detta där nere, så skönt!

IMG_4208.PNG

Sen myste jag ner mig i soffan och började läsa en ny bok som heter ”how to win an argument” haha…argument

Jag får ofta höra att jag är borde vara försvarsadvokat men tycker bara det är intressant att läsa om : ) Sitter o filar på en text nu medan alla andra är ute o börjar fira Halloween! Det blir nog inte så mycket Halloween för min del i år, men jag tror jag varit utklädd till allt som går redan efter alla år lol har en full garderob med kostymer – inte ens ok… så skulle det bli en sista minuten fest så är jag förberedd!

Vill även bjuda på 2 av mina senaste favoritlåtar! Hoppas ni har en toppenhelg!

imorn’ blir det Söndags tennis, missat ett par veckor nu och jag längtar till banan det är så kul!!

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *