Racket switch!

Som vanligt spelade jag Söndagstennis med Dana idag, mitt rack känns ganska tungt efter min olycka, får ont i axeln och tycker det är ingen dempning så jag frågade om jag kunde testa ett av min partners och voila! Spelade som en dröm med hans Prince rack! Shit vilken skillnad! Kanske inte var igår jag köpte ett nytt rack men ändå? Good to know!
Har ni några förslag på bra rack så säg gärna till!

IMG_4270.JPG

Xoxo
Louise.

En reaktion på “Racket switch!

  1. Hej, grym blogg! Head radical creativity är det bästa rack jag haft. Innan spelade jag bara med Prince, men sen testade jag Head Radical Creativity, och vill nu inte spela med något annat. Racket känns inte tungt, men man får extrem kraft i bollarna. Tror att det är gjort av något speciellt material som det är patent på. Har sett att vissa proffspelare har just det raket också, tror att det finns i midplus och pro. Btw har funderat på att bo i LA ett tag och har en liten underlig fråga om det:) Har extrem ormfobi, hur vanligt är det att man ser en orm?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *