Last weekend b4 Sweden!

Whoo wow tiden springer! Sista veckan i LA sen kommer jag hem till kalla Sverige och myser med familj o vänner! Jag ska även till Stockholm ett par dagar för en gångs skull, det ska också bli superkul!

Klippte mig häromdagen och eftersom det är regn o rusk i LA också nu så fick jag nytta av min fina college jacka min bror handla till mig för något år sedan som är stenrätt här först nu! IMG_5436.JPG

Igår träffade jag upp min söta Danska väninna Veronica som jag inte sett sen förra året hon var här! Hon är artist och sjunger också och vi är så lika vi kunde varit systrar! Det var hennes sista kväll i LA annars bor hon i Shanghai! coolt ellerhur!?IMG_5552.JPG

Mindre kul var att min bil lyckades stula, den startade bara inte när jag skulle köra ut igår. aaaahhhgg!!! Så jag har spenderat nästan hela dagen att fixa med den, batteriet vart kass så jag fick ringa kompisar o grannar att hjälpa kickstarta den med kablar och grejer… sen fick jag köpa nytt batteri som kostade skjortan : ( Sen köra den till MBZ service i Beverly Hills där dom installerade det åt mig och nu ÄNTLIGEN kör den lilla rackaren igen! Tack gode Gud! Men ja… Som sagt, en NY bil har varit först på önskelistan och julklappslistan ett antal år i rad nu av en anledning… men den får la hålla i ett tag till nu då!

Nu ska jag fortsätta att tvätta (hallå fett taskigt min granne hade dragit ut kontakten mitt i en maskinladdnig! antar dom inte gillar att jag tvättar så sent… men ändå! fräckt värre! Nu fick jag ju göra om allt..) Jag ska även börja packa väskorna hem jag har så mycket julklappar med mig hem att jag blir smått nervös om det kommer få plats! Kanske smartare att skicka hem lite med posten istället lol. kris! Men så går det när man är nybliven faster och har en snäll familj 🙂

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *