Home sweet home!

Nu är jag hemma i Skåne med familjen!

Igår var jag och mamma på Nova Lund och shoppade hela dagen! På kvällen gick vi och tittade på Lucia Soiree i Hörby Kyrka, det var underhållande på mer än ett sätt jag och mamma fnissade som barn i skolbänken så jag fick gömma mig i halsduken för att inte brista LOL men dom var duktiga och sjöng vackert, det är alltid mysigt med lite Lucia stämning!IMG_5832IMG_5834

IMG_5818

Idag har jag, min bror och brorson varit i skogen och letat julgranar, det var så fint väder idag och jättemysigt att vara på landet där dom sålde färsk huggna granar! Dom hade gjort så mysigt med brasor, glögg o pepparkakor ute på vishan och Jag hittade en jätte fin julgran!1511208_10152875608562380_7019071733054430743_n

Sen åkte vi till Höör för att titta på en gran som dom lagt undan till sig och jag o lilla Allan lekte medans min bror kollade runt.IMG_5849

Lillen var lite förkyld och jag fick åka hem o vila så jag inte blir sjuk jag också, det går inte för jag ska till Stockholm på Onsdag! Wiii!

Ikväll blir det kebabb pizza ! Mmmm! jag kommer rulla tillbaka till LA i denna takten men men.. lol Julen är väl till för att mysa och njuta!

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *