A weekend in Stockholm..

Girls will be Girls…

IMG_5895.JPG
Camilla, Elin Lanto, jag, Therese Granqvist o Marie var några utav tjejerna som var med på en fantastiskt trevlig middag som min fina vän Jocke styrt upp med några härliga stjärnskott 🙂 Några få saknades från skaran tex Bingo Rimer , Måns Zelmerlöv och Jenny aka Velvet, dom borde oxå varit med, men vi blev ett grymt gäng som vanligt ändå 🙂

IMG_5979.PNG

Super trevligt!
Sen blev det drinks på Bernies o V och min bff Steph från Malmö mötte upp oss o fick träffa mina Svenska Sthlm/LA polare 🙂

IMG_5982.PNG

Jag fick bo hos min vän Evelina som bott hos mej i LA några gånger oxå o det var toppen snällt!

IMG_5983.PNG

Nu har jag kännt på Stockholm City! Efter en del möten, hyss, shopping, drama, garv, mys o fest drog jag mer än nöjd hem o firade julen i Skåne 🙂

Minnen för livet! Kul.

XoXo
Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *