HAPPY NEW YEAR!!!

Ikväll avslutar vi 2014 och drar igång 2015!!! 2014 har varit ett händelserikt år med ny musik o storys, galna resor som Costa Rica, NYC o Sverige, nya möten och vänner, familj o vänner på besök under sommaren och överlag, ett ganska stabilt år! Jag hoppas att 2015 blir ett roligt och spännande år med en massa nya projekt o äventyr! Ikväll ska jag på nyårs middag hemma hos min vän Mario, som är min tjejkompis kille, sen får vi se om vi går vidare! You never know what the night will bring! Det ska bli så kul! Jag har inte gjort något löfte ännu men får se vad det blir ikväll! Tack för detta året gott folk and

HAPPY NEW YEAR!!!Happy-new-year-HD-Photos

Hoppas ni får ett fantastiskt år! Vi ses 2015!

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *