Grammy Awards!

1015599-grammy-award-617-409

Wow! Kollar ni på The 57th Grammy Awards? Det var en väldigt mjuk o varm gala för ovanlighetens skull, and I like it! Mycket grymma live uppträdande framförallt, ballader o romantiska nya nummer, en comeback av Madonna, duett med Adam Levine och Gwen Stefani, Hozier och Annie Lennox, Ariana Grande, Kanye, Paul Mc Cartney, Rihanna, Ed Sheeran, Pharell, Tony Benett och Lady Gaga, Beyonce, Usher, Sam Smith, Marry J Blige I maen the list goes on! Fantastiskt! Sia, en otrolig låtskrivare och artist jag personligen ser upp till, gjorde som vanligt en i skymundan performance med sina blonda perukbärande dansare. Många av mina vänner var där, både nominerade och som vann, och till dom vill jag säga stort gattis!!!LouLou Malibu Sia

(ovan: Jag, Sia och Kirsten Dunst på Rihannas Concert)

Alla världens artister är i stan ikväll och gatorna utanför mitt fönster är smockade med bilar o limousiner, det lyser strålkastare upp i skyn från alla gators hörn och efterfesterna börjar ta form på det största hotellen och villorna i hillsen. Själv sitter jag bänkad framför TVn och skriver här under reklamerna. En utav grammy efterfesterna kommer hållas på Chateau Marmont, där vi faktiskt var i går och hängde med ett gäng talangfulla musiker, bla Quest Love.7914ab00

Det spelar ingen roll var du går ut en kväll som ikväll i L.A, du kommer garanterat att springa på någon kändis! Jag har varit på Grammy Galan, på 50 års jubileet! Jag har gått på röda mattan, åkt limousinerna, festat med världens alla kändisar, och minglat med musikindustrins största, men jag har fortfarande ingen Grammy..  and maybe thats why! Så, ikväll stannar jag hemma och jobbar på min egen karriär och skriver till er! Ni kan läsa mer om kvällens vinnare, uppträdanden och grammy modet under dagen, som jag kommer skriva om på Spotilfe.se under mitt alias!

: – )

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *