Ett år sen jag var nära att mista mitt liv…

Idag var det exakt ett år sedan jag nästan miste mitt liv i Costa Rica…

FullSizeRender

Crazy hur snabbt tiden går, men jag kommer sällan glömma olyckan i Costa Ricas djungel som nära kostade mig livet! Det är lätt att ta livet för givet och bara låta allt rulla på, men jag har lärt mig att alltid uppskatta vänner och familj o de människor och saker som är viktigast i mitt liv. Efter olyckan gjorde jag både omedvetet och medvetet en hel del förändringar i mitt liv, och jobbar konstant på att förbättra allt i tillvaron runtom mig. Det är viktigt att omringas av rätt människor o att göra det som gör DIG lycklig, oavsett vad andra vill, tycker och tänker. En annan grej jag insett mer och mer är att pengar är inte livet! Varför inte leva livet medan du har det i behåll, istället för att sitta och ruva och grubbla över en framtid som inte ens är dig lovad! Vi har bara ett och varandra. Jag säger inte att man ska leva över sina tillgångar, men att unna sig sig det som gör en lycklig, NJUT!

Ni kan läsa om hela min resa och mardrömmen i paradiset HÄR, PURA VIDA!

Much Love!

Louise.

En reaktion på “Ett år sen jag var nära att mista mitt liv…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *