The Oscar’s!

Ikväll var det den 87de Oscar’s galan här i Hollywood, det har ösregnat hela dagen så det var mysigt att ligga på soffan o kolla på TV. Jag och några vänner var hemma hos mig och jag grillade lite trots vädret. Ni kan läsa mina inlägg om galan på Spotlife.se men vad jag inte skrev där var de fina klänningarna på röda mattan! Här är några av mina favoriter!
Jag tyckte Emma Stone var Hollywood Glam 100%!

87th Annual Academy Awards - Arrivals 87th Annual Academy Awards - Arrivals 87th Annual Academy Awards - Arrivals 87th Annual Academy Awards - Arrivals 87th Annual Academy Awards - Arrivals  US-OSCARS-ARRIVALS87th Annual Academy Awards - Arrivals 87th Annual Academy Awards - Arrivals

Bästa film gick till “Birdman”

Bästa kvinnliga skådespelerska Julianne Moore in “Still Alice” 

Bästa manliga skådespelare Eddie Redmayne in “The Theory of Everything”

Bästa original låt John Legend och Common “Glory” (från filmen “Selma”)

Jag måste även påpeka att Lady Gaga’s uppträdande var FLAWLESS! Jag började typ undra om hon verkligen sjöng live för jag har aldrig hört henne sjunga så bra någonsin!?

Vad tyckte ni?

XoXo

Louise.

En reaktion på “The Oscar’s!

  1. Wow! Ja, man undrar ju om det var live. Gaga levererar som vanligt, men hon har inte släppt någon dunderhit på länge. Man undrar lite vart hon tagit vägen, eller jag som sovit?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *