My week – Home sweet Home!

I veckan har jag fixat o donat hemma, jag åkte o shoppade nya solglasögon från Gucci runway på Beverly Center och sen fick jag en ny soffa hem levererad och satte vinyl på mina balkong dörrar för att skydda den mot solen som står på här på morgnarna !IMG_7718IMG_7667IMG_7592

Köpte en ny inspirations bok, har lite idéer om patent och app business som jag jobbar på bakom kulisserna!IMG_7888

Igår var det soigt och härligt, så jag lade mig vid poolen o bättrade på brännan lite och chillade.

FullSizeRender

Min söndag avrundades med att laga en lax middag till mig själv från mammas goda recept! Lax, salt, citronpeppar, skivad lök, citron skivor i folie sen på grillen i 12 min, med sparris och creme fraîche och ett glas vitt vin, mums! Skadar inte att det var en fantastisk fullmåne i kväll som prick över i!

IMG_7916

 

XoXo

Louise.

En reaktion på “My week – Home sweet Home!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *