Cetaphil i Sverige!

Jag får ofta frågor om hur jag sminkar mig eller vad jag använder för hudvårdsprodukter och så vidare, det kan vara lite lurigt att svara på ibland, då vi mellan olika länder ofta inte har tillgång till samma produkter! När jag flyttade till USA var det inte så lätt att hitta ersättare till sina favoriter från Sverige, allt från mat, godis, tandkräm, smink och hudvårdsprodukter, vardagliga saker som man var van vid hemma fanns plötsligt inte att få tag på! Personligen har jag jämt gillat Apotekets rengöringsprodukter och i början fick jag be min mamma skicka över både saltlakrits och rengörings crèmer från Sverige! Men efter ett tag så vänjer man sig och hittar liknande produkter på marknaden, som till exempel Cetaphil! Nu kommer Hollywood-kändisarnas vardagsfavorit även på marknaden i Sverige! Det är en hel serie med både rengörande och mjukgörande produkter. En relativt billig och skonsam serie, som helt enkelt funkar! 

 IMG_4459
Cetpahil Gentle Skin Cleanser rekommenderas inte bara av filmstjärnor och fotomodeller – utan också av hudläkare. Det är en mild ansiktsrengöring som passar även känslig hud. Kan användas med eller utan vatten och löser skonsamt och effektivt upp smuts och makeup. Sköljs av eller torkas bort efter tvätt – så mild att den kan lämnas kvar på huden. Jag har själv testat och I love it! Skonsam mot hyn och svider inte i ögonen. Mer information hittar ni här!
XoXo
Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *