Halloween 2015

Hoppas ni alla hade en trevlig Halloween weekend! Hollywood var INSANE as usual.. Jag bor precis vid den största halloween paraden in världen i West Hollywood och jag var omringad av 500,000 freaks på gatorna runt om! Men när vi väl lyckades ta oss ut från folkmassan åkte vi till Sunset Plaza Dr på en enorm husfest som höll på hela natten och agerade efterfest åt alla andra fester dessutom.. Kändisar, läskiga clowner, Kim K wannabes och en hel del halvnakna brudar festade naten lång, till och med en sjöjungfru i poolen! Ja ni… it was one crazy night to say the least… jag lyckades tappa min mobil över en balkong men hittade den dagen därpå som tur var i en buske, så här har ni lite bilder från kvällen!

FullSizeRenderIMG_4889IMG_4900IMG_5062IMG_5033 IMG_5051  IMG_4902 FullSizeRender-4 copyFullSizeRender-4   IMG_5106 IMG_5080

Happy Halloween från Hollywood!

IMG_5142

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *