Rockstar mode!

Yupp.. Jag är så lycklig över min nya bil jag köpte i somras! Känns som en ”Batmobil”! Rockstar status for sure! Min alldeles egna black beauty! Jag vet att man inte får ”skryta” hemma i Sverige, men skryta gör man om det är något överdrivet oförtjänt, tycker jag. Men att vara stolt över sina egna prestationer är en helt annan sak och jag blir bara stolt när mina vänner är framgångsrika! Det är en utav skillnaderna mellan Sverige och USA som jag uppskattar, i USA är folk inte avundsjuka, dom lyfter och pushar varann istället och gläds med varann, det är så det ska vara! Come take a ride with me vet ja! Lets share, care and help each other!

IMG_6079

Min Merceds SLK 350!IMG_6101

 

XoXo

Louise.

En reaktion på “Rockstar mode!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *