En ”vanlig dag” i mitt Hollywood..

Så jag börjar dagen med en selfie för instagram,i mitt nyklippta hår o gucci brillor, nothing out of the ordinary…IMG_9391Men 10 minuter senare får jag ett sms av min vän, kom upp för gatan! Lady Gaga och Elton John spelar på Tower records parkering! Jag spanar ut för min balkong och hundratals bilar är på väg till Sunset, dom trängs och tutar och jag kan höra högtalarna spela kvarteret ifrån! Coolt!IMG_9378 IMG_9382

Sen blev det lite eftermiddags godis på Sockerbit, Svenska godisaffären som öppnat på 3rd st. Dyrt men ibland måste man, då sockersuget tar överhand..IMG_9392

I brist på ny musik och utlåtande för min kreativitet för tillfället, fick jag för mig att köpa en målarbok för vuxna som jag suttit och mediterat med i veckan, ganska mysigt att bara sitta o måla och skingra tankarna ibland, även om jag anser att det är något av en waste of time.. allt med måtta.IMG_9399Men undertiden startade jag grillen och gjorde kyckling, bakpotatis och sparris.IMG_9419 IMG_9420Voila! Hälsosamt o gott. En vanlig dag i mitt Hollywood.

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *