LouLou 1!

Hey!

Igår var jag på DMV (Department of motor Vehicles) för att hämta ut mina nummerplåtar till bilen som äntligen kommit!IMG_9808

Jag special beställde dom för flera månader sedan, klassiska California plates i Svart o Gult med mitt namn på! Dom hade inte ”LouLou” så jag var tvungen att lägga till en siffra men #1 är ju aldrig fel 😉 Fram med skruvmejseln snabbare än vinden och nu är dom på min BlackBeauty!

FullSizeRender

Idag tog jag mig friheten att njuta av en dag i solen som äntligen börjat titta fram här i LA! Sen blev det en liten mini BBQ då jag lagade bakpotatis med bacon, sparris, lök och sour cream (i ärlighetens namn, var det allt jag hade i kylen, så jag hittade på det jag kunde!) det blev supergott! Behövde verkligen en dag för mig själv och bara njuta. Ibland får man unna sig det tycker jag!

IMG_9927IMG_9937

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *