Pink Pj Party!

Förra helgen fyllde Natacha (”Elena”) år, ”forever young” är åldern haha! Och hon bestämde sig för att göra ett pyjamas party! En mysig tjejkväll med rosa tema. Hon styrde upp så fint, med rosa ballonger och rosa matta, sushi kockar och rosa skumpa! Jag som inte känner alla hennes vänner så värst väl, tänkte att det var ett toppen tillfälle att öva på mina Dj kunskaper och erbjöd mig att stå för musiken under kvällen! Jag släpade med min Dj kontroller och satte en stor högtalare i passagerarsätet och körde upp till deras nya hus i hillsen under dagen och hjälpte till att förbereda lite!IMG_0162IMG_0172IMG_0167  IMG_0166

Fint det blev va?IMG_0179

Själv hittade jag ingen pyjamas direkt så jag körde på jag en rosa ”TuTu” (tyll) kjol (lite av en favorit.. om ni kollar på typ Nasty Gal är det sjukt inne!) och ett pyjamas linne, men kom på att jag liknade typ Sandy från filmen Greece till slut haha…image1IMG_0184IMG_0188Natachas andra vänner hade allt från barn pyjamasar till djur onesies och nattlinnen. Natacha hade tom hyrt in en rosa kanin som ingen visste vem som gömde sig under haha. Det viskades om att det var en super söt kille! LOL! Här är lite bilder från (”barn”) kalaset! tata bday

Jag fick äran att stå i mitten av ett stort ballong-valv i vardagsrummet och spela musik för tjejerna och det var super kul! Jag hade köpt ett par glittrande hörlurar i all ära och spelade allt från House till HipHop och så klart en och annan klassiker som ”Girls just wanna have fun”!image4Nattis o hennes nya killes villa är så fin, men ganska stor för bara oss tjejer! Man kunde lätt gjort en fest med 150 pers här! Jag gav Nattis ramar till hennes nummerplåtar i glittrande kristaller (så som jag själv har i svarta) tyvärr hann dom inte komma fram i tid så jag fick berätta att dom är på väg, men dom kommer bli så fina på hennes vita Audi! Hennes kille hade köpt chanel väskor och allt möjligt till henne och allt var superfint! Lyxprinsessan!IMG_0228IMG_0221

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *