Vår i LA!

Många hemma i Sverige brukar fråga mig hur vädret i LA är på vintern/våren och ja, detta året har det faktiskt varit mer regn än nånsin tycker jag, men jag gillar det ! Det är fortfarande 20´+ dock och häromdagen blev jag nerlurad till Venice beach för att filma en grej som aldrig blev av, men eftersom jag kört hela vägen dit så slängde jag på mina rollerblades som låg i kofferten och åkte en runda längst med stranden och det var faktiskt riktigt skönt trots att det var lite ruggigt!IMG_0604 IMG_0605 IMG_0606

På kvällen var jag på ett onepiece event i West Hollywood med mina vänner och det var super roligt!

IMG_0611

Idag sken solen som vanligt och jag körde förbi Fred Segal på lite shopping sen blev det lunch på Joans on 3rd, och avslutningsvis lite Svenskt lösgodis från Sockerbit 🙂IMG_0706IMG_0662 IMG_0673

Ikväll ska jag sätta mig och översätta mina Hollywoodspionen-krönikor från mina ca 600 tidningar! Vecko Revyn, Julia, Pause… Wish me luck!

XoXo

Louise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *